Meer resultaten voor heren maten kleding

heren maten kleding
EDC Internet Kledingmaten.
Conversie internationale maten. 28 29 30. 31 32 33. Borstomvang min onderborstomvang. 63 67 cm. 67 72 cm. 73 77 cm. 78 82 cm. 83 87 cm. 88 92 cm. 93 97 cm. 98 102 cm. 103 107 cm. 108 112 cm.
Service
Kledingmaten heren. Maattabel met alle heren kledingmaten.
De Engelse maten en Amerikaanse maten verschillen sterk van de EU maten. Als je wilt weten welke maat je in die maatvoering nodig hebt, is het noodzakelijk dat je de herenmaten gaat omrekenen. Schoenen en Sokken. De juiste maat kleding is ook voor heren erg belangrijk.
barcode scanner software
Kledingmaten heren omrekenen en bepalen.
Maak gebruik van de maattabel en je zult minder kleding hoeven te passen in de winkel of een bestelling retour moeten sturen. Je weet immers precies welke kledingmaat je nodig hebt. De maattabel met herenmaten kun je ook afdrukken of opslaan op de computer. Je kunt hem dan ieder moment raadplegen wanneer dat nodig is. Bekijk de video hieronder om een stappenplan te zien waarin wordt uitgelegd hoe je jouw maten kunt opmeten. Is er nog iets niet helemaal duidelijk of heb je herenkleding gevonden met een onbekende maatvoering? Laat het ons weten in een reactie hieronder. Wij gaan direct naar de juiste maat zoeken! Last updated: maandag 18 december 2017. 4.6 sterren met 124 beoordelingen. 21 reacties op Kledingmaten heren.
goochelen
De juiste maat: maattabellen herenkleding bonprix.
Corpulente maten C. Alle afmetingen in cm. Bij bestelling van herenpakken.: Als je een andere maat hebt voor broeken dan voor blazers, bestel je pak dan in de maat van de blazer. Alle afmetingen in cm. Alle afmetingen in cm. Hoe moet ik meten? Om je confectiemaat precies te bepalen, moet je strak tegen het lichaam meten. Het meetlint mag daarbij echter niet knellen. Draag bij het meten zo min mogelijk kleding, bijv.
object kleding online
Maattabel Bekijk al onze maattabellen OTTO.
Hieronder vind je maattabellen voor dames, heren en kinderen voor zowel kleding als schoenen. Dames Mantels, Jurken, Blazers Jassen. Meet zonder schoenen van schedel tot hak. Meet waar de borstomvang het grootst is. Meet waar de omvang van je heupen het breedst is. Confectiemaat Lichaamslengte 165-172 cm. Korte maten Lichaamslengte onder de 165 cm.
merkkleding outlet heren
Kledingmaten bepalen en omrekenen voor dames, heren en kinderen!
Tijdens het shoppen kan je een maattabel vinden bij elk kledingstuk aan de rechterkant. Op deze pagina kan je zien welke maten het kledingstuk heeft en wat de EU maten zijn. Bekijk deze dames en heren maattabellen hieronder en vind snel de juiste kledingmaat zodat je kleding goed past.
sportkleding heren
Kledingmaat heren. Bekijk de maattabel herenkleding.
UK dames en heren. Heb jij wel eens in het buitenland kleding gekocht? De kans is dan groot dat je een grotere of kleinere maat nodig had. Dit komt omdat de kledingmaten voor heren in het buitenland een andere maatvoering hebben. Bekijk in de maattabel heren de afmetingen van de verschillende maten in andere landen.
Maatinformatie.
Maten voor broeken. Gebruik onze maattabellen voor verschillende soorten kleding om de perfecte maat te vinden. Onder iedere maattabel vind je tips om je maten op te nemen. Kijk ook op de pagina met artikeldetails voor specifieke maatinformatie voor het betreffende artikel.

Contacteer ons